Håll dig till egna budskap, inte lögner om andra!

Stefan Löfven och hans Socialdemokrater ter sig smått desperata. I stora annonser lovar de just nu allt till alla utan eftertanke. (S) har gjort allt de kan för att urholka lagen om stöd och service (LSS) vilket innebär att flera kommuner nu bygger barnhem för att familjer med barn som har en funktionsnedsättning men inte kan få assistans i hemmet. Det är helt fel väg att gå. Nu lovar (S) en utökad föräldraförsäkring för barn mellan 4-16 år, något som utredningen om föräldraförsäkringen tittar på men ännu ej skickat på remissrunda. I annonsen om denna utlovade extra vecka i föräldraförsäkringen så påpekar man även att (S) inte gör som Moderaterna och lovar skattesänkningar till de högsta inkomsterna. Tänk om (S) kunde fokusera på sina egna budskap istället för att sprida lögner om andra partier.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.