EU valet är viktigt, gå och rösta!

 EU valet närmar sig med stormsteg och tidigare har det varit set bortglömda valet men detta år är det viktigare än någonsin. Vi måste se till att Moderaterna tar större plats i EU så att vi får ett starkt EU som har tydliga gränser och tydliga regler. Vi accepterar inte att organiserade stöldligor fritt reser över gränserna och kommer undan ostraffat. Vi vill ha ordning och reda på var beslut som gäller EU ska tas och var beslut som rör enskilda länder ska fattas.EU ska inte ta beslut som inskränker aborträtten i Sverige bara för att vi har många länder med helt annan uppfattning Vi är tydliga med alla människors lika värde men det innebär och så nåde rättigheter och skyldigheter.
Valet till EU är viktigt, gå och rösta på söndag. Alla röster är viktiga om vi vill ha ett starkt och tydligt EU.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Bergis

    Det är ju EU som gjort det möjligt för organiserade stöldligor att härja i Sverige. Lägg ner EU så människor inte fritt kan röra sig mellan länderna. Det var bättre förr när inte EU fanns. Vi slapp döden på Medelhavet också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.