Almedalen är över!

Almedalen är över för min del detta år och det har varit många intressanta seminarier och debatter som jag deltagit i men det är en smått hysterisk vecka med över 3700 seminarier och dessemellan alla möten och träffar. Det känns skönt att deltagit och fått ge min syn på frågor som jag är engagerad i. Nu kommer jag att fortsätta arbeta med andra uppgifter så min blogg kommer att ta lite sommarledigt.

Önskar er alla en riktigt trevlig och varm sommar

Elisabeth Björnsdotter Rahm

En kommentar

  1. Gun Ohlqvist

    Ja vägsalt och servetter Behöver väl kommunerna inte lägga pengar på Skille vara straffbart att vara så dumma Har dom ingen utbildning ock så låt alla då menar jag alla !! Betala för sjukvårdenMen vi har ju så välfyllda skattekistor, säger Magdalena Ja på Pensionärernas bekostnad!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.