Företagsklimatet blir bättre i Lycksele!

Svenskt Näringsliv presenterar sin årliga ranking om företagsklimat i hela landet. Lycksele ligger fortfarande kvar i bottenskiktet av landets 290 kommuner men har klättrat 32 placeringar på skalan och ligger nu på plats 229. Det är ett steg i rätt riktning men vi får inget gratis utan måste ständigt arbeta för att förbättra vårt företagsklimat och att göra det ännu mer företagarvänligt i vår kommun. Har vi inte ett expansivt företagsklimat så kan vi inte heller satsa mer pengar på vår välfärdssektor. Det som är positivt är att både kommunpolitikernas och tjänstemännens syn på företagande blivit bättre och det bådar gott för att vi ska kunna fortsätta utveckla vår kommun.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.