Lågvattenmärke av (S)

Vi har respekt för allas åsikter men att bli anklagade för att vara lögnare och skamliga är så lågt man kan komma när det kommer till politiskt samarbete, skriver företrädare för Alliansen i Lycksele i ett svar på insändaren ”Alliansens företrädare har läst – men inte förstått” av Marika Lindgren (S) och Gunilla Johansson (S)

Marika Lindgren (S) och Gunilla Johansson (S) använder i sitt svar trista och hårda ord om Alliansens företrädare när de försöker förvanska det arbete som den Allmänna beredningen gjort under en längre tid.

Vi håller med om att respekt för varandras åsikter och kunnande i ett gemensamt arbete är av stor betydelse men när man som S-företrädare uttrycker sig i den Allmänna beredningens namn och endast skriver under med sina egna namn så har man inte förstått vad ett samarbete handlar om. Uttalar man sig för en hel grupp så ska alla vara delaktiga i skrivningen. Inte endast S-företrädare, vilket starkt vilseleder läsarna att tro att det är (S) som räddat byaskolorna i Lycksele. Att sedan dumlägga Alliansens företrädare och påstå att vi har läst och inte förstått är trist.

Avslutningsvis så blir vi oerhört besvikna när Marika Lindgren (S) och Gunilla Johansson (S) kallar vårt svar på deras insändare för lögn och förbannad dikt. Har de inte läst protokollen från våra möten? Gör i så fall det och återkom om ni fortfarande tycker att sanningen är skamlig!

Vi har respekt för allas åsikter men att bli anklagad som lögnare och att vi beskriver sanningen som förbannad dikt och att vi dessutom är skamliga är så lågt man kan komma när det kommer till politiskt samarbete.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Kurt Forslund (D)

Victoria Hvirfvel (L)

Jon Essebro (C)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.