Träff med lärarförbundet

lärarförbundetIdag på morgonen har jag träffat representanter från Lärarförbundet. Det är för mig som Kommunstyrelsens ordförande viktigt att inom ramen för den pågående budgetprocessen föra dialog med såväl fackliga företrädare, anställda som medborgare för att få ta del av så många olika perspektiv som möjligt. Jag vill ha en bra grund inför det budgetarbete som nu intensifieras och är på väg in i nästa fas.

Vid dagens frukost samtalade vi t ex om den lärarbrist som under en period funnits nationellt och som nu även nått Umeå. Vi pratade även om pedagogernas ökade arbetsbelastning och den likvärdiga skolan. Det är viktigt och nödvändigt att skolans angelägna frågor finns med i ert fortsatta arbete med budgeten. På bilden överlämnar Anna Olskog ordförande i Lärarförbundets lokalavdelning en almanacka för våra framtida möten.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.