Låg nivå!

 

Den politiska debatten blir allt hårdare. Det är ständiga utspel i media om sakfrågor från alla partier. Det är spännande att följa och det är på den nivån jag önskade att den politiska debatten kunde vara på. Att gå till personangrepp och smutskasta olika partiföreträdare är en låg nivå och det leder inte till utveckling och förändring. Det gagnar inte den politiska debatten. Jag har kommenterat låga kommentarer tidigare om vår statsminister och konstaterar att det är lika lågt att göra sig rolig i kedjebrev över partiledaren för (s).

Elisabeth Björnsdotter (M)

Etiketter:

10 kommentarer

  1. Gun Rehnman

    Så sant, jag har också bloggat om detta för en tid sedan. Men håll med om att detta skapat fler rubriker än om det varit en vänsterhistoria!! Hu då! Visst, det finna inget försvar för någondera, men nog märks skillnaden….!!

  2. Bert

    Du menar att hålla en låg nivå i debatten åstadkommer utveckling och förändring. I så fall kan du tala om vilken utveckling och förändring du åstadkommit på Lycsele lasarett? Sedan är granskningen av partiledarna en viktig del i medias upp, likaväl som lokalpolitiker. Eftersom dessa också,inte visar sig vara ofelbara. Om den politiska debatten skulle hålla samma nivå som många av dina inlägg, så håller jag med om att den verkligen vore låg. Men det finns även politiker i Västerbotten som håller en hög nivå, tyvärr tillsammans med många långt under medelmåttan. En gallring skulle behövas.

  3. Bert

    Sitter du och läser bloggar och skriver inlägg på arbetstid???? Inte konstigt att politiker många gånger ifrågasätts och att debattnivån blir låg.

  4. Medbloggare

    Bert, hur menar du egentligen? Tror du ska läsa igenom det du kommenterar två gånger innan du skriver något. Du har nog missat ett och annat i tankekedjan här. Sen är det mycket osnygga sänkningar och angrepp du gör. Dina anklagelser angående Elisabeths arbetstid tycker jag inte VK alls borde ha släppt igenom. Du har ingen aning om hur hon arbetar och dessutom behöver man inte publicera när man skriver. Många skriver på kvällen och sätter annan publiceringstid.

  5. Isak

    Låg nivå? När Elisabeth blandar ihop sak och person så får
    hon skylla sig själv. Har tidigare kritiserat henne när hon
    å sidan är chef inom landstinget, å andra sidan politiker
    som åker runt och propagerar för att privatisera och lägga
    ut verksamheter. Detta förfaringssätt skulle inte accepter-
    as på någon annan arbetsplats och definetivt inte inom den privata marknaden.

  6. Bert

    Som vanligt vill du inte svara eller ta debatten, men Isak har många poänger i sitt inlägg. Sedan finns det inga missar i tankekedjan, såvida denna går att följa. Däremot så sägs det en massa saker och som framställs som allmängiltiga sanningar, men som helt saknar grund vid en närmare granskning. Detta är inte snyggt. Dessutom måste rollen som anställd inom landstinget och rollen som politiker som står för privatisering och inskränkningar i den offentliga sektorn inte vara helt lätt. Där har Isak i sitt inlägg väldigt många poänger. Men allt verkar vara möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.