Jag tänker rösta JA

Jag kommer att rösta JA till en överledning av vatten från Vojmsjön till Stalon. De fakta som jag tagit del av har gjort att jag tagit denna ställning. Det ska mycket till för att jag ska ändra mig. Så de som jobbar för ett nej måste jobba på för att övertyga mig….

6 kommentarer

 1. Carina Thellbro

  Håller fullständigt med dig.
  Samma propaganda emot överledning hördes om Ammerån i Jämtland för många år sedan. Nu är detta vatten klassat som ett av Sveriges bästa fiskevatten.

 2. ragunda

  Vad menar du, Ammerån överleddes ju aldrig, det är därför den fortfarande är bra. Jag hänger inte riktigt med….

 3. Ante Fahlén

  ”Förstudien” är ju utan undantag ren ja-propaganda, därom är väl de flesta ense. Ge nej-alternativet samma budget och tid att ta fram argument för sin sak så kanske du kan ändra dig.
  Eller… nah. Du hade med all sannolikhet bestämt dig redan innan ”förstudien”.

 4. Fiskaren

  Synd att Centern i Vilhelmina öppnar för att ändra den översiktsplan som så klart och tydligt säger Nej till ytterligare vattenkraktsutbyggnader i kommunen. Pengarna styr!
  Kommunen och dess innevånare förlorar värdefulla naturmiljöer och utvecklingsmöjligheter.

 5. maria kristoffersson

  Jag ahr bestämt mig utifrån det material som finns nu. OM du ANte kan övertyga mig med nya fakta som gör att jag värderar annorlunda så röstar jag utifrån det. Men i det jag sett och hört samt läst så är min uppfattning klar idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.