Gruv inför fullmäktige

Nu börjar gruvtiden! så inleddes ett samtal imorse då jag skulle sända iväg dottern på skolresa och pratade med en annan politiker som var ute i samma arla morgonstund. Nu börjar våndan inför nästa kommunfullmäktige. Ska det bli lika som sist så blir det inte särskilt trevligt. Måste det verkligen vara så? och hur är det i andra kommuner? Det vore intressant att höra med kommunpolitiker i andra kommuner hur deras fullmäktige går till och om det är lika otrevligt som hos oss.

Jag kan dock stilla konstatera att än om vi gruvar inför fullmäktigemötet så ska vi träffas över partigärnserna och resonera om JA respektive NAEJ kampanjerna inför folkomröstningen om överledning av vatten från Vojmsjön till Stalon nästa vecka. Förhoppningsvis så gör den träffen att vi kan se varandra och behandla varandra bättre i fullmöktigesalen veckan därpå.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.