ÄR DET Då NåGOT SPECIELLT MED OSS?

Ja, faktiskt! Vi centerpartister i Vilhelmina har ovanligt roligt ihop, det har du kanske märkt om du varit med på något nämnds- eller fullmäktigesammanträde. Eller om du sett oss på våra onsdagsluncher på Hotell Wilhelina varje onsdag. Det är väl därför som vi orkar jobba på trots att det finns de som försöker att göra livet mer än surt för oss. Vi tror att politik blir bättre om man har lite roligt också, om man trivs och tror på det man gör. Därför fikar, promenerar, käkar och kalasar vi tillsammans så ofta vi bara kan. Det är nästan lika viktigt som att maila, blogga, läsa och sammanträda. Det är högt i tak hos Centern, det finns inga förbjudna ämnen eller åsikter och det är OK att vara med i en NEJ grupp eller en JA grupp för det man tror på inför folkomröstningen om överledning av vatten från Vojmsjön till Stalon.
Vi är ovanligt olika varandra, vi är inte bara företagande kvinnor eller gubbar i kostym och inte heller bara unga yviga och otåliga, vi är en blandning av allt!

Så hör av dig om du vill vara med på nåt kul….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.