Bryssel nästa

Jag har fått vet att jag är bland de 12 första namnen efter den omröstning som varit internt bland alla medlemmar i centerpartiet i sverige då det gäller vilka man vill se på valsedeln inför nästa EU val. Det är jättekul, spännande och hedrande. Dessutom är jag rätt så väl insatt och intresserad av EU frågor utifrån att jag jobbat med dem i över 10 års tid i Emma Advice. Men problemet är bara att när det Framtidskonvent som ska presentera kandidatena ska gå av stapeln så har vi folkomröstningen om JA eller NEJ till en överledning av vatten från Vojmsjön till Stalon….och ska då vara i vallokalen och pricka av i röstlängden och räkna röster. Hur ska jag prioritera nu? det är för min del dagens svåra fråga…

En kommentar

  1. Stefan

    Självklart ska du inte välja att stå o pricka av några Vojmålistor, det klarar andra av så väl, nä satsa på dig själv nu, Vilhelminafolket kan behöva ha en röst i Bryssel. Lycka till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.