Dementi…

Jag blev idag uppringd av en person som sa att jag inte hållit mig till fakta i en av mina bloggar. Jag skrev i veckan som gick om dilemmat i att ta beslut som rör människor man känner och skrev att en förskola blivit utdömd av Arbetsmiljöverket. Jag hade uppfattat att det var så. JAg hade dock inte kontollerat denna uppgift. Imorgonkväll ska det vara ett föräldramöte på denna förskola och då ska politiker från kultur och utbildningsnämnden samt kommunchefen delta. Då kommer alla frågor att bli besvarade och frågetecken om vad som gäller att rätas ut. JAg kommer inte att kunna vara med då jag åker till Gällivare både tisdag och onsdag…(Gruvar mig för den tidiga bilresan i morgon bittida i det här föret…) då jag ska träffa rikstrafiken som upphandlar flyget. Det ska göras en ny upphandling och vi ska lägga grudnerna för den.

Jag ber om ursäkt om jag skrivit saker som inte är rätt och ska försöka komma ihåg att aldrig skriva om det jag inte kollat upp ordentligt. ….

Nu ska jag ta hand om mina två barn som har influensan och få i dem lite mat innan jag ska på nästa möte ikväll med företagarna och prata turistbyrå och kyrkstad.

En kommentar

  1. Tommy Streling

    Maria K:

    Vem har dragit ärendet på så sätt? Vem drog ärendet att Åsgatan var i så dåligt skick att det skulle rivas? Vem är det som sprider ut att kostnaderna för renovering är likvärdiga med nybyggnation? 1½ mkr är inga pengar för renovering av en så värdefull och uppskattad byggnad. En likvärdig byggnad kostar säkert 5-6 mkr. Att tömma Regnbågen och sedan stå där utan hyresgäst och överdrivet renoveringsbehov brukar innebära god rivningsvilja.

    Dags för fullmäktige att på allvar prioritera kulturhistoriskt värdefulla byggnader i Vilhelmina. Demokrati är inte ks/arbetsutskottets vilja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.