Flyg i Norrland

Är i Gällivare och jobbar för flyget i norrlands inlands framtid. Bla att få regeringen att upphandla flygtrafiken i Norrland på samma sätt som man gör iEU: I EUs perifiera regioner är det på 5 år, hos oss på 4 år.

JAg vill även att Rikstrafiken fortsätter att ansvara för trafiken då vi Västerbottningar kommer att klösa ögonen ur varandra annars….Alla kämpar för sitt och sina företag och sin kommuns rätt att nå ut i världen på rimliga tider…. 

 

En kommentar

  1. Malin F

    Och visst vore det härligt det också går att få till en vettig prissättning, det är dyrare att åka till Vilhelmina med tåg eller flyg från t.ex Göteborg än att åka motsvarande sträcka ner till Europa (då kan man oftast få med boende till samma pris).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.