Vilhelmina näst bäst…

 

Det är företagen i Vilhelmina som skapar förutsättningar för utveckling och välfärd. I tidningen Företag som ges ut av Västerbottningen kan man läsa att Vilhelmina ligger på andra plats i länet. Det är en ranking som görs av kreditupplysningsföretaget Upplysningscentralen. Där man mäter omsättning, resultatutveckling, bokslutsjämförelser med tidigare år och utveckling av företag i regionen och kreditvärdighet. Mätningen gäller för ett år och mäter inte långsiktig tillväxt. Det handlar alltså om företagens utveckling oavsett från vilken nivå man börjat mäta. Nu börjar även Socialdemokraterna på deras kongress prata om att det är företag som skapar tillväxt, bra att det äntligen gått fram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.