Grattis Martin


 
Martin Bergman har tilldelats Vilhelmina Centerpartis Guldklöver. Motiveringen lyder: "Du har med bravur satt Vilhelmina på Sveriges matkarta, inte bara en gång utan flera gånger. Samt att du är en förebild för unga på landsbygden att våga starta och driva företag!"

Grattis Martin!
 

En kommentar

  1. mmm

    Bergman är verkligen en duktig företagare – inte tu tal om annat. Men att tilldela partimedaljer känns bara sovjet. Att få medaljer från vänstern eller moderaterna är självklart nåt som alla också vill!? Eller är centerpartiet det enda sanna företags- och glesbygdspartiet?

    Efter allt som Maud Olofsson och regeringen sågat är det riktigt pinsamt för centern i norrland. Hur många vill förknippas med er? Inte jag. Det blir bara ett billigt sätt för C att spegla sig i duktigt folk. Vad säger att ert program kommer genomföras nästa mandatpariod när inget hänt den här vändan? Trovärdigheten=0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.