Årets julbord på Tyrol

Nu är det dax för det vilda julbordet från Vilhelmina på Tyrol. Jahn Eliasson gör det igen och samlar livsmedelsproducenter  från vår kommun till detta julbord. Vilhelmina har många duktiga coh prisbelönade livsmedelsproducener som gör fantastisk mat och har fantasstiksa råvaror. Vi ska vara väldigt glada för den marknadsföring som sker varje år vid detta julbord. Du kan gå in på länken nedan och se små korta filmer som berättar om producenterna och om Vilhelmina. http://www.tyrolsvildajulbord.se/

Jag har hört från välinitierad källa att det i Umeå nu i år finns även där en restaurang som ska servera produkter från Vilhelminas duktiga livsmedelsproducenter och råvaruleverantörer på sitt julbord. Vilhelminamat gör sig bra ute i "världen".

2 kommentarer

  1. Thomas Nordlund

    Vi får inte heller glömma alla de duktiga eleverna från Hotell- & Restaurangprogrammet på Malgomajskolan i Vilhelmina som är där på Tyrol en hel månad för att ta hand om julbordet/en!!

  2. Maria Kristoffersson

    bra att du påminner om skolans elever o lärare. De är en enorm erfarenhet att få pröva på att jobba där det ställs hööga krav och samtidigt få vara stolt över sin hemort och sitt eget bidrag till helheten,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.