Spöken, skrömt och annat läskigt….

På lördag är det skrömta på byn igen….Medan dimman ligger som ett täcke över Nästansjön på morgnarna, löven är allehanda färger och luften är kall och klar som kristall finns vissa tecken på att de ljusskygga- skrômta- återigen letar sig fram ur sina hålor och gömställen.Vi vet ännu inte vad de vill och var de tänker visa sig men vi kan behöva mobilisera våra styrkor igen. Ställer du upp? Lördag den 30 oktober efter mörkrets inbrott??

Skicka ett mejl [email protected] eller hör av dig på annat sätt till Sara.

Information: det finns två olika "mörker/spökbanor" i Golisen. En för de yngre som avslutas med film och popcorn. För att få gå den stora spökbanan måste man minst gå i klass 4 och ha med sig en ansvarig vuxen. För att få gå den stora banan utan vuxen måste man minst gå i klass 7. Så klart får du gärna gå den mindre banan även om du är äldre.

Så du som vågar, anmäl dig till Sara….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.