Tillväxtfrämjande bloggar!

Samhällen där människor har tillit till varandra och vill varandra gott mår bättre än samhällen där jante råder. Det är vars och ens ansvar för att vara med och skapa denna tillit. Mellan oss som är politiker så är det än vikitgare att vi tar ansvar för att skapa ett samhälle där man tror på varandra och vågar vara sig själv. Vågar sticka ut, vågar säga vad man tycker och våga ha en annan åsikt och veta att än om man tycker väldigt olika än någon annan så blir man bemött med respekt
 
Vi måste alla ta ansvar för att skapa attityder som är tillväxtskapande och inte attityder som är tillväxthämmande. Den samlade forskningen kring tillväxt visar att det finns ett samband mellan tolerans och tillväxt. Där man har ett tillåtande klimat så ökar tillväxten då man tillåter nya idéer, nya möjligheter skapar tillväxt. Attityder spelar roll för ett samhället välmående.
 
Jag ska tillstå att även jag om än jag verkligen vill vara en positiv och välmenande människa inte alltid lyckas. Jag blir även jag kränkt, ledsen och förbannad och då brister det, tyvärr. Ambitionen finns dock att vara en positiv tillväxtfrämjande person.
 
Jag tycker det är väldigt bra att VK har gjort så att man kan redigera kommentarerna i bloggarna. Det gör att jag som är ansvarig för min blogg kan välja vilka kommentarer jag väljer att lägga in och välja bort de jag anser vara allt för elaka, otrevliga eller orättvisa och därmed tillväxthämmande. Jag ska försöka bli mbättre på att rensa mina kommentarer då jag ser att jag släppt igenom elaka och otrevliga, så bättring ska ske.
 
 
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.