Grekland ut ur EU!!!

För ett par år sedan var det en kille som blev åtalad för mord i Grekland. En svensk kille där rättsprocessen var mycket annorlunda gentemot det vi är vana vid i vårt demokratiska land. Jag vet inte riktigt hur det slutade men kom ihåg det när jag hörde på nyheterna om "Anna" som blev våldtagen på Samos och som nu blivit åtalad i Grekland för förtal!! ’

Utan att ha blivit hörd har hon blivit kallad till rättegång! inte för att jag vet vad som hänt varken då det gäller killen som blev åtalad för mord eller  i fallet "Anna" . Men det jag vet är att för att vara medlem i den europeiska unionen så förväntas ett land vara rättsäkert, demokratiskt och ha respekt för de mänskliga rättigheterna.

Jag tycker det verkar som om Grrekland ska fundra på om det är dax att lämna in medlemskapet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.