Försäkringskassan!!

Fick ett mail i veckan som berättade, att trots att vi alla trodde att Försäkringskassans servicekontor var "räddade", att Vilhelmina kontoret skule läggas ner!!! Vad blir man , jo, arg och förtvivlad.  Det verkar inte som om de olika nivåerna i vårt samhälle inte hänger ihop, från riksdag och regering och ner genom de olika lagren av beslutinstanser så glappar det någonstans rejält.

Vi måste fortsätta att jobba på alla sätt vi kan och nu är det regeringen som måste gå ut och peka! jag uppmanar er alla som är politiskt engagerade att påverka era partier i regeringen. Vi i Centerpartiet gör det vi kan via våra kanaler men det är fler partier i regeringen! Så vi måste alla stöta på!

Medborgarna behöver den här servicen vartän man bor. Det mellanmänskliga mötet är särskilt viktigt i frågor som rör ens hälsa och ens försörjning som pensionsfrågor, föräldrapenning och sjukpenning.

Servicekontoren behövs och offentlig service krävs för att ett samhälle ska fungera.

 

En kommentar

  1. Aroon

    Varför ska vi bekosta en service för några få när allting annat minskar. Börja i andra ändan. Öka underlaget genom arbetstillfällen och insatster som ger produktivitet. Vi kan ju inte ha ett samhälle där vi ska vårda och ge varandra service. Vi måste ju ha inkomster till kommunen. Skapa projekt som ger tillväxt istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.