Demokrati och jämställdhet är framtidsfrågor

Idag är jag i huvudstaden för att träffa partikompisar och några som jobbar på departementen.  Igårkväll hade jag en hög med samtal som ville höra min version av gårdagen och fullmäktigemötet och idag ska jag fylla på energin tillsammans med de som har en tro på demokratin som väsen, jämställdhet som grund för framtiden och en tro på människan som fri varelse att ta egna beslut. Det kan behövas fyllas på i energidepåerna mentalt efter prövningarna igår.

Ska även prata om hur de innovativa ideer och lösningar för service via e-handel, boxsystem, samverkan mellan olika parter och transporter som samordnas och blir synliggjorda via GIS system kan lösa landsbygdens problem att ha en god service. Med de nya sätten att lösa service så ökar kvalitén, serviceinnehållet och tillgången. Lanthandlarna får bättre möjligheter att finnas kvar, landsbygdsborna får bättre förutsättningar att bo och verka på landsbygden coh tillväxt kan skapas och utvecklas. Alla dessa ideer ska presenteras i  i Vindeln under en späckad dag i Maj. Se.www,hallbarservice.se

Ikväll åter hemåt med nya krafter!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.