Jippie!!! det är fullt på flyget,

Ikväll bär det av till regionstaden Umeå då flyget från Vilhelmina var fullt imorgonbitti ner till Stockholm. Så det fick bli via Umeå då jag ska jobba där senare i veckan. Det är inte första gången flyget är fullt och det får vi vara väldigt glada över, att det är så poppis att flyga från och till Vilhelmina. Samtidigt är det lite nesligt att måsta boka via andra flygplatser.

Veckan som kommer innehåller möten på näringsdepartementet, med Arena för tillväxt och med olika företag som jobbar med innovationer och nya servicelösningar som vi hoppas kunna introducera i Västerbotten under kommande höst. Det är många inblandade som jobbar i veckan som gick för att få input för de möten som ska hållas nu imorgon måndag. Tack alla ni som svettats!!

Har i helgen läst diverse publikationer om hur glesa regioner skapar innovationer utan den kritiska massan som tidigare forskning påvisat vara nödvändig för innovationer och utvecklingskluster. En av mina gamla jobbarkompisar och även favvoforskare, Håkan Ylinenpää har varit med i en av de rapporter som redovisats. Så läs den om ni vill förstå hur det hänger ihop.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.