27 augusti, 18.00 Kvarnparken

 Åk till Dorotea!

Dorotea kör ett event nu den 27 augusti som du inte ska missa. de ahr bokat en utomhusbio och de ska vara olika aktiviteter och underhållning. Lättare förtäring kommer att kunna köpas.

Doroteas ide är att det ska vara en dag för hela familjen som, när mörkret faller, rundas av med bio på den 14 x 8 m stora bildskärmen med syfte att sätta fokus på Dorotea, med något som inte gjorts i Norrland tidigare. De ska skapa en mötesplats för alla åldrar, där man kan umgås under trevliga former.

Så ta med er vänner och bekanta, grannar oh familjen en filt och ett gott humör och åk till Dorotea!! Ta gärna med dig ditt instrument, en filt eller stol att sitta på kan även det vara bra då det är utomhus.

När jag var i "innanbarnakomåldern" så körde vi i karavan till eventen i grannkommunerna som Sorsele, Storuman, Åsele och Dorotea, hade pinkpaus halvvägs och kom inte hem förrän sent….Nu har man chansen igen!

En kommentar

  1. Anton

    Liknande event har även hänt tidigare. Sorsele hade för många år sen en utomhusbio på isen i samhället. Det visades en film om människor runt om i kommunen. Men då var det inte så mycket underhållning vad jag minns

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.