Julens budskap

En skön och annorlunda julhelg har passerat. Ovanlig då vi har två nya livliga familjemedlemmar i Kaspian och Alvina på 16 månader som livat upp huset. Så julpyntningen blev lite annorlunda i år då tomten inte hängde upp några glasbollar i granen och de låga förnsterbrädorna fick stå tomma. Skön då vi varit hemmavid hela helgen och varit tillsammans med familjen. ( Läs dotterns blogg så ser du bilder från vår jul. www.vilahamn.blogspot.com

En väldigt rolig klapp var den från Harrieth, Hon och jag drev Emma Advice tillsammans i 10 år och hade ett fokus på tillväxt, jämställdhet och hållbarhet.) Hon gav mig möjligheten att låna ut pengar till någon företagare i världen. http://kiva.org/invitedby/maria9890

Jag valde Fillipinerna då jag tror att pengarna behövs där utifrån de katastrofer som varit. (Pengar behövs förvissa på många ställen….) En sömmerska fick mitt lån så jag hoppas att det kan hjälpa henne att utveckla sitt företag.

Noterar att jag haft inlägg i min blogg under helgen som saknat budskapet om julefrid och julens anda om kärlek och välvilja. Så jag valde helt sonika att radera de flesta av dessa. I julen ska vi ju vara snälla. Norterade även att dessa inlägg kom från samma hus…

Idag har jag jobbat med Sofi på kontoret. Hon läser en magister på distans vid Umeå Universitet och har ägnat dagen år plugg. Det har varit ovanligt men trevligt att ha en "arbetskompis"  på kontoret.

Har fått iväg alla inbjudningar till den konferens som vi håller i jobbet på Region Västerbotten under Västerbottensveckorna på Grand i Stockholm. Det är redan 42 anmälda och vi har bara 60 platser så jag hoppas vi ryms. Se  www.hallbarservice.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.