Klart idag vid Kommunfullmäktige.

Idag blev det klart att jag sagt upp mina uppdrag i kommunstyrelsen. Jag blir dock kvar i kommunfullmäktige och Regionfullmäktige. Det beror på att jag kommer att börja ett nytt jobb för Centerpartiet på riksnivå den 1 mars och jobba med politik för Sverige. Politik på en annan nivå där jag ska forma politiken.  Det innebär att jag har svårt att vara med på möten hemmavid.

Så nya tider och nya möjligheter! Det ska bli kul!!

2 kommentarer

  1. Helena

    Lycka tll Maria med ditt nya uppdrag!
    Ett tecken på att du har gjort goda avtryck, inte bara hos oss i inlandet, även utanför länet. Gläds med dig och ser fram emot att få ta del av ditt arbete framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.