Ny direktör och annat kul…

Idag träffade vi anställda vid Region Västerbotten den tillträdande regiondirektören, Pettsson. Hon var påläst och intresserad, kompetent, engagad och hade koll på vad regionförbundet jobbade med och Vilks utmaningar länets kommuner står inför. Jag känner mig väldigt nöjd över den här rekryteringen, den kan inte gå fel!

Har bara ett par veckor kvar som anställd i länet så jag försöker få allt på plats de få dagarna som är kvar för den ansökan som ska in till Vinnova och Tillväxtverket samt till parterna i länet. Det är många grejer på ett järnspett, som min morfar brukade säga, stämmer väl in i det här läget.

Har blivit väl uppvaktad, gratulerad och utfrågad de senaste dagarna om de uppdrag jag fått. Det är tre uppdrag, ett att jobba med politiken för Centerpartiet på riksnivå, två att ta fram ett nytt ideprogram i en idegrupp, tre att utvärdera medel som näringsdepartementet sätter av till landsbygdsutveckling.

Jag kommer att behålla de politiska uppdrag som vilhelminaborna valt mig till, dvs fullmäktige och de uppdrag som hänger samman med det. Det är ett förtroende från vilhelminaborna som jag vill förvalta väl. Vi kommer att bli ett allt starkare lag i partiet lokalt, fler engagerade, mer öppet och ännu mer vidsynt med än mer input från andra delar av landet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.