Gott slut och god början!

Från soffhörnet i stugan i Badviken lyssnande på fräste från stekpannan, vill jag önska er alla ett gott slut på detta år. Mina barnbarn har nyss nattats efter att fascinationen av raketen lagt sig. Vi ska nu ta huvudrätten och sen Natalis fantastiska tårta inför tolvslaget.

Jag är en lycklig människa som har en familj runt om mig, något jag önskar att alla fick ha. Så en önskan inför 2013 är en bättre värld, trygghet för alla människor oavsett ålder, kön, sexualitet, etnicitet var än i världen man är född. Den drömmen måste vi alla nära så att den en gång blir sann.
Så om vi alla önskar varandra ett gott nytt 2013 med drömmen om en demokratisk, öppen och jämställd värld så kommer den kanske närmare…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.