EU i Inlandet

Idag ska jag vara chaffis till EU parlamentarikern Kent Johansson som kommer på en Inlandsresa. Vi ska träffa människor från både företag, samebyar, vårdpersonal, ICA handlare, innovatörer, biltestare, byautvecklare, skolelever, näringslivsutvecklare och centerpartister i veckan.

Resan går ut på att fånga upp de utmaningar som finns i vår del av Europa och även titta på olika lösningar på dessa. Vi ska samla in tankar för hur vi formar en hållbar politik utifrån inlandets förutsättningar.

Allt för ofta så utgår politiken från det centrala, vi vill decentralicera även hur vi formerar vår politik. Utgå från det lokala och det vardagliga för att hitta lösningar som verkligen fungerar långsiktigt.

Du får gärna hänga med, så ring mig på 072-7163852.

 

 

En kommentar

  1. Sylvia Samuelsson

    Bra att det finns folk som tar hand om EU parlamentarikerna när de vill besöka oss. Har funderingar över hur vi i Inlandet kommar att landa i förhandlingarna inför en ny programperiod. Mina frågor kommer att få svar. Åter igen , så viktigt att vi tar hand om intresserade som besöker årt område.
    Tillväxtverket landade i Åsele av eget intresse angående kvinnors företagande. Hon hade aldrig tidigare varit i Inlandet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.