Ramsor, knark och årsmöten!

Ny vecka med nya möjligheter. Nu är det arbetsvecka igen efter en fantastiskt skön helg då våren lurat fram oss från stugvärmen. Mattias med sitt blida skägg har lockat barnen bakom vägg som den gamla ramsan säger. Maria med sitt hårda skinn, kör dem åter in, fortsätter ramsan. En ramsa som jag verkligen hatade som liten men idag tycker stämmer rätt så bra.

I veckan som kommer ska Centerpartiet ha kretsårsmöten lite var stans i vårt land bland annat i Vilhelmina ikväll. (Välkommen du som är intresserad av lokalpolitiken). Vårt kretsårsmöte krockat tyvärr med ett annat viktigt möte då det är ett informationsmöte om knarket i Vilhelmina samtidigt. Ett mycket viktigt möte, vi som vuxna måste stå upp och säga ifrån och agera tillsammans, privatpersoner, skola, socialtjänst, polis och föreningar tillsammans för att både agera när något inte stämmer och för att stötta de barn och föräldrar som drabbats. Alla kan råka illa ut och då måste lokalsamhället stå där stabilt och med tydlighet visa på vad som gäller.  
Min vecka fortsätter med politik då jag ska förberteda för kommande europaforum där jag håller i ett pass och så jobbar jag med förslag på politik för norra Sveriges inlands räkning. Vi har genomfört resor med träffar med en mängd människor för att få inspel till de här förslagen så nu håller vi på att sålla och sortera. Har du några inspel så maila mig eller ring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.