Utlottade julskinkor?

Att handla lokalt blir mer och mer viktigt för oss som bor i mindre orter. De pengar vi spenderar lokalt kommer Vilhelmina till del medan de pengar vi lägger utanför kommunen inte gör det. För mig är det politik hur jag väljer att handla. För mig spelar det roll vart jag lägger mina pengar. Så jag försöker att handla mina varor så ofta jag kan på privat ägda företag och gärna små företag som Maris Livs och hos Eg vilt då jag tror att mina pengar gör störst nytta hos små företag. Det är företagen som skapar jobb, företagen utvecklas och förnyar så att samhället blir attraktivt.

Jag kommer att fortsätta driva på politiskt för att mer ska handlas lokalt till kommunen och dess skolor och äldreomsorg då det gör skillnad. Så en dröm kan ju vara att de julskinkor som politiska partier lottar ut nästa år kommer att vara inköpta lokalt, producerade lokalt och Då skapat jobb lokalt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.