Ett år av högt och lågt!

Vi diskuterar vid frukostbordet denna årets sista dag vilka årets höjdpunkter varit i år i familjen. Den största och högsta punkten var självklart att Toivo Tore kom till oss i september så vi får klura vidare på näst högsta höjdpunkten. Där skiljer vi oss Ulf refererar till Skoterhotell.se som han byggt och startat upp som det bästa iår, Natali skoterhelgen med Emily Moreshead i Saxnäs som får en uppföljare nu i februari med Stepanie Swartz, LOTTAkarin att hennes restaurang i Umeå www.restaurangsocialize.se funkat bra trots att hon inte jobbat lika mycket och Eriks höjdpunkt detta år är att han bytt jobb. SOFI och Robert är på resa till Fidjji så deras höjdpunkter vet vi inte men det handlar kanske om det nya huset eller någon av deras resor.
Nästan alla refererar till sina jobb och jag funderar länge innan jag kommer fram till årets näst högsta höjdpunkt, det var inte jobbet utan våra resor i somras till Göteborg, då vi cyklade en vecka på Gotland och vår resa till Kroatien. För min del så är höjdpunkterna när vi är tillsammans.

Det jobbigaste i år för oss alla handlar om när hälsan tryter hos människor vi älskar så vi får även här fundera på det näst jobbigaste iår. Stormen som fällde skogen kommer som god tvåa för min del men sen blir det svårt att tänka ut svåra saker som hänt. Det måste ju vara ett bra tecken och att 2013 varit ett bra år.

Vi ser fram emot 2014 som vi tror kommer att bli ett toppenbra år med många höjdpunkter och toppar. Vi önskar er alla från oss alla ett riktigt bra 2014.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.