Twitter, Facebook, Instragram, Pinterest

Idag har jag fått lära mig mer om sociala medier. Jag fick lära mig att det är ett verktyg för ökad demokrati, ökad öppenhet och ökad frihet. Verktyg för ett bättre samhälle alltså! Sara från idenfors&idenfors höll utbildningen. Jag trodde jag var rätt så insatt i sociala medier då jag använder flera av dem, men icke!
Det visade sig att jag har stora kunskapsluckor, så nu är det bara att lära sig mer. Men det får vänta till nästa vecka.

Idag har jag dessutom hunnit med en lunch med mina vänner som jag träffar allt för sällan. Ibland så får jobbet allt för stor del av livet där man prioriterar bort sina vänner för att hinna med familjen och ägna tiden åt jobbet.

I helgen så ska jag och min man ha egentid och bara njuta av snön och vintern. Jag har köpt in vinterns första maggotburk så imorgonbitti så ska jag kanske se till att storöringen dras.

En kommentar

  1. €dor

    Vad är det för larv du håller på med. Gör som Turkiets president Erdogan, han har förbjudit Twitter. De´n rekti karl!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.