Slitet som lönar sig…

Igår kväll var jag med på ett telefonmöte med centerpartister från hela landet. Annie berättar om förhandlingarna inom regeringen då det gäller vårpropositionen och jag gillar det jag hör. En del av det som redan blivit offentligt är satsningen på servicen på landsbygden. Jag jobbade för region Västerbotten med servicefrågan innan jag började det jobb jag har idag. Så jag är ju extra intresserad av frågan då jag vet hur viktigt det är att det finns mat och drivmedel i byar ute i landet. Utan lanthandeln och bensinmacken så skulle livet bli så mycket svårare för de som bor, driver företag eller besöker oss. En jätteviktig satsning för landsbygden.

Sen de andra satsningarna så klappar mitt Centerpartihjärta lite extra då vi drivit på för jobben, för miljön och för landsbygden. Vi är ett parti som gör skillnad, vi levererar och vi visar på resultat. Det är tufft och vi jobbar på extremt hårt för att få igenom vår politik. Men vi lyckas trots att vi är små.

För oss är jobben viktigast. Vi vill inte höja skatter för jobb för unga eller för små företag så det har vi hållit i extra hårt. Så nu kommer våra förslag och det som regeringen beslutat om att presenteras allt eftersom. Jag är sjukt nöjd! Skönt att känna att det man arbetar för verkligen gör skillnad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.