När vardagen blir helg!

I helgen så är alla våra barn ute på vift. Den äldsta Sofi, åker till Köpenhamn med sin familj för att umgås med vänner. Nummer två i ordningen LottaKarin åker till Stockholm för att vara med på årets Restauranggala där hennes restaurang Socialize är finalist som årets hållbara restaurang. Se www.restauranggalan.se

Natali den yngsta åker även hon på tävling fast i en helt annan gren, armbrytning. Hon blev upphämtad hemma på morgonen för att åka till Gävle på blockbrytet Sveriges näst största tävling efter SM. Så i helgen får vi hålla alla tummar vi har att hålla.

Då jag fortfarande mest håller mig lugn och fin, (efter operation av en ny höftled,) hoppar på kryckor och får hålla mig inom hus så går dagarna åt till att se SVT Forum, läsa DN,S alla bilagor och några böcker. Så otroligt länge sedan dagarna var så här lugna, kommer inte på när det hänt. Kanske aldrig!

Det blir rätt så trist då hjärnan fungerar finfint men kroppen är lite trött. Så jag planerar att ta igen allt detta stillasittande efter jul med dubbelt så mycket spring då. Tänk att kunna röra på sig utan att ha ont! Bara det ska ju bli en upplevelse.

Nu har jag fredagens DN och tidningen Västerbottningen helt oläst framför mig, så jag ska nog fixa en skön förmiddag idag med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.