SM I Armbrytning

Imorgon kan du följa Svenska Mästerskapen i armbrytning som går av stapeln via den här länken.

För dig som är på plats så är arrangemanget på Folkets Hus. Svenska Mästerskapen i armbrytning arrangeras i samarbete med bland andra Vilhelmina kommun, Vilhelmina Turistbyrå och Vilhelmina Folkets Hus. image

Invigningen är kl 10.00 imorgon fredag och alla är välkomna att vara med under hela helgen. Vi som Vilhelminabor hälsar Sveriges hela armbrytarelit välkomna till en fullspäckad helg. Där 2015 år svenska mästare i armbrytning ska koras men även Sveriges landslag kommer att tas ut inför framtida internationella uppdrag som europa- och världsmästerskapen.

Själv har vi lånat ut huset då det ska bo ett helt gäng armbrytare hemma hos oss, själva flyttar vi ut. Program hittar du på svenskarmsport.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.