Hillary for president!

”Det är svårare för en kvinna att köra för att bli president i USA än vad det är för en mörkhyad man”, sägs det i TV när man diskuterar att Hillary Clinton nu gått ut och sagt att hon – is running for president. Hon är en av de mest erfarna och kunniga politikerna i USA som stått bakom sin man genom åren. Hon är den familjens mest lysande politiska stjärna men hennes strategi har varit att driva en man framför sig tills idag. Nu kanske tiden är inne för att få en kvinnlig president i USA.

Vi i Sverige har även vi kommit fram till ett läge där det helt plötsligt är flera unga kvinnor som leder politiken, har de mest strategiska politiska idéerna, hjärnorna är erfarna och mycket kunniga. Kvinnoir som desssutom är med banr. Jag är så tack sam över att bo i ett land där det är möjligt. Tror att en gravid presidentkandidat i USA vore helt omöjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.