Service på landsbygd debatteras idag.

Idag den 14 april hålls en mycket aktuell debatt om tillgång till statlig service i hela landet.
På begäran av Centerpartiet hålls en aktuell debatt om tillgång till statlig service i hela landet. En företrädare för varje parti har rätt att delta i debatten. Från regeringen deltar civilminister Ardalan Shekarabi (S). Från Centerpariet deltar Annie Lööf.
Ett parti kan begära att riksdagen ska debattera en viss fråga som är aktuell. Talmannen beslutar om och när den aktuella debatten ska ske efter samråd med alla partiernas gruppledare. Oftast deltar den minister i regeringen som ansvarar för frågan.
Se SVT Forum idag kl 13.00!

LÄnk till mer info.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.