Vem har försakat något i höst?

Jag undrar vilka som varit tvungen att försaka något i höst pga flyktingkrisen? Ja om du jobbar inom Migrationsverket, så har du nog haft mycket att göra på jobbet. Men försakat något?

Svenskarna köper nya bilar som aldrig förr, en ökning med 14% av sålda nya bilar, årets julklapp är en robotdammsugare. Prognoser visar att julhandeln även iår kommer att slå rekord.

Jag har svårt att se vart hotet mot välfärden ligger.

3 kommentarer

 1. Mange

  Som många gånger förut så är jag inte förvånad över hur ni i C eller hela alliansen räknar.

  Men jag ställer mig frågan, hur mycket pengar av årets julklapps pengar o julmatspengar kommer du att skänka till välfärden ?

  Sverige har ALDRIG gått sämre än när ni satt vid makten, har vi stått still sen 2007, tycker du det är bra ? nä.
  Anders Borg o kompani har hela tiden visat ”bra” siffror för han har visat upp ett bra BNP… ja vist men så räknar inte en bra ekonom heller, man räknar i BNP per capita och då blir det andra siffor. Dom siffrorna har gjort att alla era skattesänkningar har skadat svensk välfärd i grunden.

  Så jag måste bara säga grattis till ett bra arbete med att förstöra Sverige, och för att tillägga så är ja en av dom som ”sett” lite extra pengar i lönekuvertet, men med alla extra avgifter ni även la till så försvann alla dom pengarna ni ”lurade” oss att vi fick.

 2. Kenneth Hellberg

  Vi kan ju börja med dig Maria, har du solidariskt sänkt din lön, ersättning, arvode eller vad du kallar det för? Ser att du kör en BMW X6….inte direkt en av de billigaste bilarna? Förstår att din välfärd inte känns hotad 🙂

 3. Håkan Ericsson

  Jag tycker din analys av sveriges ekonomi är helt fel staten gör enormt underskott o lånarar upp kommunerna och landstingen måste spara o försämra kvalité o service o höja skatter. svenska folket lånar som aldrig förr, tycker du detta är en sund ekonomisk utveckling . En som är orolig för framtiden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.