Det investeras miljontals kronor

Under veckans kommunfullmäktigemöte fick vi höra om utvecklingen i Kittelfjäll där det verkligen växer på alla bredder. Kommunen bygger vatten och avloppsanläggningar allt vad de kan. Det som företagen efterfrågar är mer engagemang från kommunen då de känner att de är rätt så ensamma i att driva på utvecklingen i fjälldalen. Vi får se bilder från SKL som tar upp ad som krävs för att nå tillväxt, samarbete mellan företag och kommun. Vi får även se siffror på näringslivsrankingens usla resultat och frågan ställs om det verkligen ska se så här illa ut.

Naturligtvis ska det inte behöva se så ut. Kommunen har en läxa att göra om än medvetenheten i hur viktiga företagen är för kommunen börjar växa. Det var nog många tankar som växte under denna korta informationsstund. Alla goda krafter behövs och även då det gäller att utveckla en turistort så behövs samarbeten. Det är spännande det som händer och det är kul att det trots alla hinder som företag möter så vågar människor ändå satsa, jobba på och se en mycket ljus framtid för både Kittelfjäll, Saxnäs och Klimpfjäll.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.