Adventstid!

Mitt liv är rätt så hektiskt och jag är ofta på annan ort och jobbar. Så för att få julen att fungera som den julnörd jag är så krävs planering. Jag fixar julklappar i oktober, bakar i november och pyntar i december. Men detta år har jag tagit en veckas ledigt för att fixa det jag inte hunnit med, trots precis planering. Så den här veckan har jag jul-fixar-lov. Bakade tunnbröd igår i min hemby Golisen, har pyntat idag inomhus och gjort degar och imorgon blir det utepynt om kylan släpper sitt grepp.

Det är intressant att höra snacket på byn om vem som blir vårt nya kommunalråd. Blir det en från Socialdemokraterna eller blir det någon från något annat parti? Får S och V majoritet eller har majoriteten fallit? Extremt spännande för mig som inte bara är julnörd utan även politiknörd.

Vi får vänta och se vad som händer på kommunfullmäktige den 11/12….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.