När man inte orkar!

Åkte i tisdags till Stockholm för att jobba. Skulle hålla en utbildning för kollegor från hela landet. Kände mig lite matt när jag åkte. Inte visste jag då att det var influensa på ingång. Pressade mig med hjälp av diverse apoteksvaror igenom dagarna, gjorde det jag skulle och försökte sen ta mig hem. Försökte gå så sakta jag kunde från gamla stan in mot centralen för att ta mig ut till Arlanda utan att hosta sönder mig. Väl på flyget längtade jag bara hem till sängen. Vid mellanlandningen i Lycksele så frågar flygvärdinnan mig om mitt boardingkort. Det visar sig att jag var bokad till Lycksele! Men tack vara underbar flygpersonal så fick jag flyga hela vägen hem och även taxi ställde upp och skjutsade mig hem. Sen har jag legat pall.

Är fortfarande värkbruten , har över 39 i feber och olika krämpor spökar i kroppen, såna jag inte känns tidigare. Att åka till Umeå för att vara på kollektivtrafikutskott imorgon är oöverstigligt. Det blir att stanna hemma några dagar till.

Nu är jag inte den enda som fått influensan. Det är många med mig som är sjuka. Det gäller för oss att vi tänker till, att vi stannar hemma så långe vi är sjuka så att vi inte smittar andra. Jag klarar en influensa men andra kanske inte klarar det lika bra. Följdsjukdomar är vanliga och envisa. Så ta hand om er alla ni som mår tjyvens. Och till er andra säger jag tvätta händerna!

Vill berätta att det ligger ett nytt avsnitt ute i podden rak rygg genom Västerbotten som du hittar på Spotify, ITunes, Podbean och på www.rakrygggenomvasterbotten.se där Christer Johansson Sveriges byggindustrier pratar om byggande på landbygd och ger tips till dig i byggtsnkar. Lyssna på,poddar är ett bra tips till den som är sjuk.

2 kommentarer

 1. Jörgen K

  Resultaten av företagarrankingen i kommunerna följer i praktiken rakt hur bostadsvärdet står sig eller ej. Vi kan se att i de kommuner som hamnar under mittlinjen börjar värdet haverera och de kommuner som återfinns i den sista fjärdedelen utraderas den i praktiken helt. Där finns inte ens värdet kvar om man låter renovera köket……

  Skulle lösningen då vara blockhus eller arbetsbaracker? Absolut inte!!

  Allt börjar med och slutar med hur företagen driver sin verksamhet, för skapas det inte jobb av egen kraft kan man inte heller räkna med att skattebetalarna ska stå allt. Nå, vem ska vända trenden då?

  Börjar vi med rankingen så är det ett absolut underkännande av en kommunal verksamhet att återfinnas i den sista fjärdedelen och ett misslyckande att befinna sig under mitten i listan.

  Att göra? Slå sönder spegeln som upptar vardagen för betraktelse av den egna förträffligheten. Tro mig, det är få politiker som överhuvudtaget har en aning om vad det innebär att fungera ut ur egen börs!

  I alla kommuner som rest sig i rankingen har värdet på bostäder gått i rätt riktning tillika antalet i A-arbete. Att sedan (C) gått och blivit smygsocialister gynnar knappast kommunerna i glesbygd. Varför införde du inte mitt förra inlägg under När orden inte räcker till….? Var det för nära verkligheten eller ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.