Jocke is back!!!

Idag är det offentligt att Joakim Risberg Risträsk kommer tillbaka till lokalpolitiken i Vilhelmina. Det känns verkligen bra. Han är en klippa och vi har kämpat på i många år tillsammans så jag vet vad han går för. Han var den som stod mest rakryggad upp och stöttade mig då jag blev hotad med uppremmning i kommunfullmäktige för många år sedan. Det hände när jag var kommunstyrelsens ordförande. Rak stod han och vek sig inte för varken orden eller hoten. Det är jag verkligen tacksam för idag så här långt efter.

Han har under de senaste åren jobbat med vindkraft och har nätverk över hela landet som kan komma kommunen väl till del. Erfarenheter från annan verksameht i andra delar av länet och landet är alltid bra när man ska ta ansvar och hitta nya lösningar.

Det är ett bra gäng vi har i Centerpartiet och snart kan vi presentera vår nya ordförande också. Det är kul med politik om än det just nu är tungt och jobbigt då kommunen ligger närapå 40 miljoner back….ett elände kan man verkligen säga. Vi ska ta ansvar för även det och vi kommer att lägga besparingsförslag större än någonsin. Det är inte det man önskar sig att ta över men någon måste ju ta ansvar när ansvaret brustit. Här gör Annika som kommunstyrelsens ordförande ett jättearbete tillsammans med de andra ordförandena i nämnderna och dess ledamöter.

Nu ska vi stöta och blöta alla de förslag som finns och så hoppas jag att fler engagerar sig i politiken för att hjälpa till. Ju fler som bryr sig och tar ansvar dess bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.