Glam life!

Många frågar mig vad jag gör nu för tiden då de så sällan ser mig hemma. Min mamma oroar sig över att jag arbetar för mycket, mina syskon tycker jag flänger mer än lovligt och min man undrar stilla på söndagskvällen om jag är hemma något kommande vecka.
I drygt en vecka har jag turnerat runt om i landet i jobbet. Vi har hållit utbildningar för våra politiker, haft arbetsdagar tillsammans med alla kollegor i Stockholm och haft träffar med vår kommunstyrelseordföranden och fullmäktigeordföranden. Så både Annika som KSO och Marita som kommunfullmäktiges ordförande hemma i Vilhelmina har varit med.

Annie är alltid med och lyssnar och pratar. Vi vrider och vänder på frågor och sånt som vi vill genomföra. Vi har en mängd politik som vi tog på vår stämma nu i höst i Karlstad och vi har avtalat fram ett avtal med regeringen där vi får igenom massor av vår politik. Samtidigt löper politiken på därhemma både i regionen och i kommunen, och jag läser in underlag och rapporter, håller kontakt, justerar protokoll och planerar via mail och mess.
På den här turnén följer sen regionfullmäktige till veckan i tre dagar och sen ska jag hem där vi har begravning av mina barns farmor och min mans mamma.

Det är inte lätt att turnera såhär, det sliter att inte riktigt veta vart man är när man vaknar på morgonen. Sex olika hotell på en dryg vecka och träffar med många människor med olika virus. Så jag uppskattar verkligen att få vara hemma, sova i min egen säng och umgås med familjen. Glam life är inte så glammigt som man kanske tror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.