Machosamtalet, ta det!

I den beredning för folkhälsa och demokrati i södra lappland där jag jobbar kommer det fram att det finns en machokultur i inlandet som hämmar människor och som skapar psykisk ohälsa, främst bland unga. Det här kan vi göra någonting åt.

Via länklen når du ett nytt material från Folkhälsoenheten apropå machokultur; https://www.regionvasterbotten.se/god-nara-och-jamlik-vard/jamstalldhet-och-jamlikhet/machosamtalet

Det är tre korta små filmer och en handledning om machokultur på arbetsplatser och i handledningen finns också tips på material som riktar sig till unga. Det här kan du jobba med på din arbetsplats, i ditt arbetslag eller i din klass.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.