Cred för de som kämpar…

I Vk fick vi idag läsa att vägpaketet som nu snart är klart och ska invigas är resultatet av en envis kvinnas kamp. Du kan se mer om denna starka på den här länken till SVT, http://www.svtplay.se/video/285271/del-2-av-8-maud-olofsson

Det är så märkligt att vi som vet hur hårt vi kämpar på i de frågor som är viktiga för Norrland coh för landsbygden i stort får så lite cred. Kampen är hårt i alla frågor men Centerpartiet är ett litet parti. Kampen står mot de största partiet i regeringen där vi får kämpa,lirka och vara kloka för att få igenom satsningar som gagnar landsbygden. Att Centerpartiet lyckats så bra i budgetförhandlingarna nu beror antagligen på den oponion som finns i hela landet då det gäller landsbygden.Landsbygdsriksdagen och de intresse som där blev tydligt är ett viktigt tecken. Även andra tidningar lyfter fram landsbygden som Svenska Dagladet, Land m fl. 

Äntligen förstår även de stora partierna vikten av tillväxt i hela landet. Men trotsa tt de begriper vikten så har de inte några förslag. Där har Centerpartiet ett helt lager av förslag då vi drivit frågorna i alla tider. Vi kan bara ösa och ösa….

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.