WWWIlken helg!

Jag blir så härligt glad av att få vara med om en sån här helg som WWW är. Där ideella krafter samlats ihop för att göra något kul i den kalla vintern. Iskyrkan är ju en häftig upplevelse och alla andra små arrangemang runt om som allt från förskolebarn till pensionärsföreningar gör är ju fantastsikt.

I helgen har det ju varit riktigt kallt, härlig utmaning för stolpsittarna men tuffare för motorevenemangen som fick byta dag. jag var med och jobbade i de första WWW helgerna som företagare där vi samlade kraft och ideer för vad helgens kulle innehålla. Många föreningsmänniskor och företagare då som nu lägger ner oerhört mycket tid och energi på att få till en bra helg. Det finns alltid de som tycker att ditt eller datt saknas en sån här helg, ofta är det de som gör minst som tycker mest.

Det som är extra kul är att den här helgen drar så många människor till VIlehlmina och när jag kom hem med flyget i torsdagskväll så var det fullsatt till Vilhelmina. Hotellet ahde lååång kö i lördagskväll och på lilla var det proppat med folk.

Tack alla ni som lagt ner ert slit och arbete på den här helgen för att glädja oss andra som bara fick gå omkring och njuta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.