Flyg, framtiden, skoteråkning och Bryssel…

Jag har fått frågan vad jag anser om flyget. Som svar på det så kan jag berätta att jag aktivt arbetar för att vi ska kunna finansiera investeringarna med hjälp av Maud pengarna. Pelle Åsling sitter med och skriver riktlinjerna för dessa medel och därför bjöd vi in honom hit till oss. Vi agerar på alla tänkbara sätt för att finna möjligheter för framtiden. Man kan inte bara sitta och gnälla, man måste jobba på! och det gör vi.

Vi försöker att hantera migrationsverket på alla det sätt, öppna brev är ett sätt men vi jobbar även med våra nätverk för att se vilka alternativ som kan finnas. Läs gärna Ola Nordebos ledare häromdagen som gör (som vnaligt) en bra analys. Vi måste dock vara fler som agerar och mycket hänger på kommunledningen i detta.

Sen jobbar vi på för att möta de utmaningar vi har framför oss på olika sätt, att hänga med i europapolitiken är ett viktigt sätt att både förstå men även rigga för framtiden. Där måste vi bli bättre. Jag noterar att vi jobbar på lite olika nivåer, vi i centerpartiet jämfört med andra partier. Vi höjer blicken och skådar framåt medans andra gräver ner sig i snödrivor.

Imorgon åker jag till Bryssel för att prata om framtidens landsbygdspolitik tillsammans med Eskil Erlandsson. Så jag lovar, jag jobbar på!!!

Har idag kört skoter från Badviken till Golisen och över Volgsjön är det väldigt mycket vatten och otäckt att köra. Tur man har högkammsmatta!! Sen är leden runt Vilhelmina fantastiskt bra liksom leden mellan Nästansjö och Golisen. Bred , nysladdad och fin. Ivar ochfler ur familjen Danielsson har idag kört upp leden över Dainan idag och stakat den. De gör ett fantastiskt jobb för att vi andra ska få bra och säkra leder att köra efter. Tummen upp för Danielssons i Golisen!!

En kommentar

  1. Rulle

    Kul att du tycker att Ola Nordebo alltid gör bra analyser. Undrar dock varför du inte har tagit till dig hans resonemang i flygplatsfrågan i så fall?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.