Ska jag remma upp dig igen!

Ger hon si galdrig udnrar ni som inte vill läsa om konflikter….men nej! inte än.

I nästa steg av konflikten handlar det om att hota motparten. ”En eller båda konfliktparterna börjar använda sig av strategiska hot och påtryckningsmedel. Anledningen till att hot är så allvarligt är att det är början till en vilja att skada varandra. ”Om inte du… så kommer ……!”

Detta är ett väldigt halt trappsteg eftersom hot bara är effektiva om personen som hotar är beredd att genomföra dem. Om jag gör som du säger när du hotar mig böjer jag mig för dina maktpåtryckningar och hot.

Om jag inte gör som du säger när du hotar mig riskerar du antingen att förlora ansiktet genom att inte genomföra hotet eller också genomför du hotet vilket oftast innebär att vi halkar ner ytterligare ett steg i trappan. Syftet med hoten är att skaffa kontroll för medpartens agerande.”

Här kan citatet från fullmäktige där KG skulle ”Remma upp mig ” passa in. Det finns även andra hot som uttalats från talarstolen och ofta då av just ordföranden. Men även andra har utryckt olika typer av hot. I bloggar och på VKs ordet fritt har även där hot uttalats. Men vad leder det till???

En kommentar

  1. Lennart K

    Ville säga att du gör det så bra Maria! Du med flera har blivit förfölja och traksserade av Socialdemokraterna i Vilhelmina i många år. Det räcker nu!!! Skönt att se att dom är ökända i hela Sverige nu i alla fall. Du har stöd, kom ihåg det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.