Varför behövs det en Hatt?

Jag är en av många som är med i den demokratiska processen att ta fram en ny partiledare för Centerpartiet, en bred och öppen process där jag gjort mitt val utifrån vad jag tror är det viktigaste för mitt parti. Jag tror att samarbetet i Alliansen kräver en god förhandlare, en person som har kraft och kunskap att driva förhandlingar för att få in så stor del av våra värderingar, intressen, och hjärtefrågor som möjligt i den politik, som sedan Alliansen ska driva, för att föra Sverige framåt som ett starkt land i internationell konkurrens. Men vi måste även klara av att förtydliga Centerpartiets politik i Alliansen, och tydligt bli den förnyande kraften i samarbetet där det viktigaste är att värna en hållbar tillväxt i HELA landet, att fortsatt vara det första miljöpartiet och att Centerpartiet alltid står upp för den enskilde gentemot överheter.

 Just i dagarna ser vi hur viktigt det är med en stabil politik för att klara ekonomi, möta utmaningar och driva på utveckling och tillväxt samtidigt som vi ska värna om det varma och goda i vårt samhälle. Jag är fast övertygad om att den som klarar av detta bäst av de kandidater som finns är Anna-Karin Hatt. Jag känner hennes bedrifter sedan en längre tid tillbaka och vet att hon kan vara både hårdför och mjuk för att nå framgång i det hon förutsatt sig.
Mitt parti, Centerpartiet behöver visa både hjärna och hjärta för att människor ska se hur viktig det är med en socialliberal politik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>