Invigning av kontor

Körde idag till Östersund för att vara med på invigning av det kontor som jag och mina kollegor i Centerpartiet ska jobba ifrån som Norrlandskontor. Vi ska ha ett i Umeå och ett i Östersund och så har vi kontor i Stockholm. Dessutom kommer vi att jobba från de orter där vi bor. Vägen var bar och konstaterar att i Östersund är det ingen snö kvar. Beror det på förändringar i klimatet eller är det bara vår??

Dagen till ära idag så kommer Annie Lööf och så ska vi vara med på Europaforum. Det händer rätt mycket just nu och nyheter kommer varje dag. Jag får leva mitt i diskussionen om utmaningar, dess lösningar och utveckling och framtidstro och det är fantastiskt givande.

Rätt skönt att få lämna käbblet därhemma där jag ser att S inte ger sig trots domstolsbeslut…( läs gärna min blogg om Huvuden som rullar…)

Imorgon är det Söderhamn och träffar med de som engagerar sig i Centerpartiet i Gävle Dalaområdet. På lördag ska jag prata Idéer för framtiden för vårt nya Idéprogram. Många möten med nya människor som ger nya tankar för framtiden.

Vill även du vara med så gå in på www.centerpartiet.se Framtidsagendan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.